Home > Diensten

Diensten

Iedere situatie, iedere wens is uniek en uiteraard maken wij graag een voorstel op maat, maar de diensten die Stesign verleend kunnen in grote lijnen worden onderverdeeld in de volgende categorieën.

Indelingsplan in 2D en/of 3D

Of het nu om een nieuw huis gaat of over een bestaande situatie, in beide gevallen kan het zijn dat u vast loopt met de indeling van de ruimte. Het oogt vol, de looproute is niet fijn, u kunt niet alles plaatsen wat u zou willen, etc. Wij maken een indeling die klopt en kunnen dit tevens visualiseren in 3D.

Kleuradvies

U bent tevreden met uw huidige meubilair maar zou toch graag een nieuwe look willen creëren?
Dan is een kleuradvies een prima optie. Wij adviseren u, afhankelijk van de wensen, in de kleuren/materialen aan de wand, op de deuren/kozijnen en raambekleding.

Verlichtingsadvies

Overdag bent u helemaal blij met uw interieur maar wanneer het begint te schemeren en de lampen aan gaan komt u er weer achter dat er toch echt te weinig (sfeer)licht is. Geen idee hoe u dit op kunt lossen? Wij adviseren u graag hierin.

Meubeladvies

U bent toe aan de vernieuwing van het meubilair of een gedeelte hiervan? Voor velen is het lastig om in een bestaand interieur nieuwe items uit te zoeken die nog steeds passen in het geheel. Het meubeladvies wordt dusdanig samengesteld zodat er, ook na de toevoegingen, nog steeds een éénheid heerst.

Interieurplan compleet

Het complete interieurplan is ideaal wanneer er budget en ruimte is om de totale inrichting te vernieuwen. Of het nu een nieuw pand of een vernieuwing in het huidige pand betreft. Stesign zal, na een duidelijk beeld te hebben gekregen, aan de slag gaan om een kant en klaar, visueel en uitvoerbaar plan te creëren.
Dit plan zal bestaan uit een moodboard, een kleur- en materialenplan, een meubelplan, een verlichtingsplan, een accessoireplan en een shoppinglist.

Interieurplan inclusief projectbegeleiding

Deze dienst betreft ook het complete interieurplan zoals hierboven beschreven. Het grote verschil is dat bij het complete interieurplan u verantwoordelijk bent voor de aanschaf en uitvoer. Wanneer u kiest voor projectbegeleiding neemt Stesign u alles uit handen. Wij zorgen voor de aanschaf en tijdige levering van de producten, het inplannen en begeleiden van de diverse partijen, de controle en de oplevering conform het interieurplan.

Zakelijk interierontwerp

Of het nu een horecagelegenheid, een vergaderlocatie, een kantorencomplex of een salon betreft; Stesign weet datgene wat u als bedrijf wilt uitstralen om te zetten naar een eigentijds, eigenwijs en luxe interieur. Uiteraard begeleiden wij de realisatie indien gewenst.

Interieurontwerp, advies of styling nodig? Maak vrijblijvend een afspraak!
Boek direct vrijblijvend in onze agenda
© 2024 Stesign